CMS rendszer készítéshez egy tapasztalt szabadúszó segítségére van szükséged?

Programozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj programozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb programozókat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! 512 programozó közül válogathatsz. Korrekt cms rendszer készítés árak — 2 100 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb programozót! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

77 programozó most online

László S.

László S.

Ma is elvállalom.

Zoltán R.

Zoltán R.

Most el tudom vállalni

Zoltán K.

Zoltán K.

Keress bizalommal

Mennyibe kerül a cms rendszer készítés?

900 - 1700 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb programozókat országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező programozót!

Bízza ránk weboldala elkészítését, megvalósítjuk elképzeléseit WordPress alapokon is. Ismerje meg a Webergoline csapatát! Megvalósítjuk a weboldallal kapcsolatos...

 • CMS rendszer készítés

  2800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Anita igazán profi, és nagyon közvetlen. Szuper meglátásai vannak. Elképzelni sem tudnék jobb marketing szakembert! *****

Ani
2 éve

Optimalizálás, Adwords és Social egyben. 15 év, 400+ elégedett ügyfél. On-Page SEO. Ergonómiai tesztelés. Modern elemző technikák. Konverzió optimalizálás.

 • CMS rendszer készítés

  2000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Megkerestem a céget, de amit akartam az sajnos nem tartozik a tevékenységükbe, de ajánlottak egy másik céget, amit ezúttal is köszönök. Ez egy ritka pozitív hozzáállás, hogy így is segítettetek. Köszönöm!

Zsuzsanna
2 éve

10 országban bizonyított módszertan, vevőszerzés szónoki Európa bajnok által írt üzenetek. Nemcsak webfejlesztést, hanem teljeskörű projektmenedzsmentet és kivitelezést adunk.

 • CMS rendszer készítés

  1800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Sosem éreztem azt, hogy a saját nézetüket, vagy az általuk preferált gondolatvilágot kívánják az ügyfélre helyezni, hanem pontosan ellentétesen, maximálisan arra törekednek, hogy az ügyfél - partner - igényei teljesüljenek. Így is történt.

Viktória
2 éve

Webáruház készítés, webshop fejlesztés, bővítés. Korlátlan webshop kötöttségek nélkül. Bármilyen szállítási és fizetési mód integrálható! Kérje ingyenes árajánlatunkat! Marketing megoldások. Komplex megoldások. Fórumtámogatás. Digitális rendszerek.

 • CMS rendszer készítés

  2400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Rendkívül profi és gyors a csapat. Gyönyörű lett a videó amit kértem. Csak ajánlani tudom!

Zsolt
2 éve

Bármilyen minőségű és mennyiségű prégelési igényt, rövid határidővel ki tudunk elégíteni. Felületnemesítési eljárások, fóliakasírozás, prégelés, domborítás, UV lakkozás.

 • CMS rendszer készítés

  3200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Szerződést kellett hosszabbítanom. Nehézkes volt, es tobbet kell fizetnem...fele annyi sávszélességért....ez azert gaz...es meg helyeseltek is az ott dolgozok, hogy ez teljesen normalis...

Timea
2 éve

Egyszerű reklámkészítés a TikTokon. Regisztráljon ma és kövesse lépésenkénti útmutatónkat. A TikTokon egyszerű a hirdetés: adja meg a célt, a célközönséget, és a...

 • CMS rendszer készítés

  3100 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Pozitív: márka, szaktudás, végeredmény.

Renáta
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat cms rendszer készítésre?

Rendelj cms rendszer készítést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

CMS rendszer készítés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

CMS rendszer készítés: mennyi a munkadíj?

Szabadúszoknál megrendelve a cms rendszer készítés átlagos ára 900-1700;Ft. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberekfigyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok programozókat?

Most 512 szakember áll készen arra, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a cms rendszer készítés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találok megbízható véleményeket?

A cms rendszer készítés szolgáltatáshoz 666 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtekinthető márértékelés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Programozók - hogyan döntsünk köztük?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e a feladat elvégzésére. A részleteket közvetlenül a szabadúszókkal is megbeszélheted miután megosztottad a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy jó specialistát?

Először is az elérhetőség az, ami kiemeli a jó szabadúszó programozókat. Ezzel kapcsolatos valós visszajelzéseket a szakemberek profilján kereshetsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért jó ötlet szabadúszót találni a feladat elvégzésére?

Az esetek nagy részében pénztárcabarátabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a probléma megoldásával.

Olvas