Python web programozáshoz profi segítségre van szükséged?

Programozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj programozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb programozókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 512 programozó közül válogathatsz. Korrekt python web programozás árak — 1 800 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb programozót! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

77 programozó most online

Tamás K.

Tamás K.

Mi a feladat?

László S.

László S.

Holnapra kész is lesz.

Sándor V.

Sándor V.

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a python web programozás?

1000 - 1800 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb programozókat országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező programozót!

Egy termék eladásának alapeleme a jó arculat és minőségi design. Ebben segíthetek Önnek. Logótervezéstől a teljes arculatig. Precíz, komplex grafikai tervezés, kedvező áron!

 • Python web programozás

  2600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Elkeserítően szögletes szabályzat, hozzáállás... nem a hölgyek tehetnek róla.... de attól még nagyon bosszantó!!!

Monika
3 éve

A Shoptet nem igényel programozói szaktudást. Néhány kattintással elindíthatja webáruházát

 • Python web programozás

  2300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Visszatérő megrendelőként, sok év együtműködésről csak tömören szeretnék válaszolni. Tedd próbára őket: profik, gyorsak és ami nekem a leg meghatározóbb alázatosak (a megrendelő mindenek felett áll náluk). Köszönöm a sok segítséget.

Katalin
2 éve

Egyedi weboldal szerkesztés már 70000Fttól, garanciával! Gyönyörű modern weboldal Önnek is. Weboldalának professzionálisnak és keresőoptimalizáltnak kell lennie!

 • Python web programozás

  1900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Egyszerű felhasználóként szerettem volna weboldalt készíttetni, mivel sok elrettentő példával találkozni a weben, így szerencsés lehetek, hogy az Elite Vision csapatával sikerült együtt dolgoznom. Maximálisan ajánlom.

Ildikó
2 éve

Bízd ránk weboldalad szerkesztését! Légy az első az online piacon! Kérj tőlünk ajánlatot!

 • Python web programozás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Profi csapat, hacsak tehetem velük dolgozom!

Aladár
3 éve

Egyedi rendszereink a legkomplexebb elvárásoknak is megfelelnek, kötöttségek nélkül. Digitális értékesítési felületek kialakítása, keresőoptimalizálás, webáruház üzemeltetés.

 • Python web programozás

  1700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon tartalmas tréninget állított össze Anita, informatív, pörgős volt a workshop és nagyon hasznos a vállalkozás ismertebbé tételéhez az a tudás, amit átadott.

zsuzsi
3 éve

A pontról pontra megtervezett PPC kampány kiszolgálja és segíti az üzleti céljaidat. Megkönnyítjük számodra az új ügyfelek, vásárlók megtalálását. Szerteágazó Megoldások. Rugalmas Csapat. Integrált & Digitális. Meggyőző Szakértelem. Kreatív & Hatékony.

 • Python web programozás

  2900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Pozitív: színvonal, hozzáértés, érdem, kedvező árú.

Petriko
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat python web programozásra?

Rendelj python web programozást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Python web programozás profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Python web programozás: mennyi az ára?

Szabadúszoknál megrendelve a python web programozás átlagára 1000-1800;Ft. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialistákszámításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok programozókat?

Jelenleg 512 specialista várja azt, hogy segítsen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a python web programozás szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek megbízható véleményeket?

A python web programozás kategóriához 666 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Programozók - mi alapján döntsünk köztük?

Böngészd át a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e a terveidnek. A részleteket közvetlenül a szabadúszókkal is megbeszélheted miután meghirdetted a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy jó specialistát?

Elsősorban az elérhetőség az, ami kiemeli a jó szabadúszó programozókat. Ezzel kapcsolatos valós értékeléseket a szakemberek profilján kereshetsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért érdemes szabadúszót választani a feladat megoldására?

Az esetek jelentős részében költséghatékonyabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a probléma megoldásával.

Olvas