Statikus weboldal készítéshez profi segítségre van szükséged?

Webfejlesztőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj webfejlesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb webfejlesztőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! 138 webfejlesztő közül válogathatsz. Korrekt statikus weboldal készítés árak — 1 900 Ft/órától. Bérelje fel a legjobb webfejlesztőt! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

21 webfejlesztő most online

Violetta G.

Violetta G.

Ma is elvállalom.

Eszter B.

Eszter B.

Most el tudom vállalni

Henrietta S.

Henrietta S.

Keress bizalommal

Mennyibe kerül a statikus weboldal készítés?

1000 - 2000 Ft/óra

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb webfejlesztőket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező webfejlesztőt!

Easily Create, Send & Analyze Your Email Marketing Campaigns. Reach the Inbox.

 • Statikus weboldal készítés

  1500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Kitűnő csapat, csak ajánlani tudom őket! A közös munka során nagyon tetszett, hogy a felhasználók szemével gondolkoznak, amikor egy weblapot megalkotnak. Maximum pontszámot érdemelnek egyértelműen.

Kitti
2 éve

Bízd ránk weboldalad szerkesztését! Légy az első az online piacon! Kérj tőlünk ajánlatot! 20 fős programozói csapat, kiforrott folyamatok, hatékony kommunikáció. Ez kell neked! Ingyenes SEO elemzés. Szakértő segítség. 20 éve a piacon. Most 20% kedvezménnyel.

 • Statikus weboldal készítés

  1200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon jó fejek!

Vanessza
2 éve

Egyedi logó- és arculattervezés rövid határidővel, elérhető áron. Logó, Névjegykártya, Levélpapír, boríték, Brossúra, Prospektus, Szórólap Webdesign.

 • Statikus weboldal készítés

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Gyönyörű virágok, kedves kiszolgálás.

Bálint
3 éve

Egyedülálló mentorprogramunkkal kihozzuk belőled azt, amihez van tehetséged. Jelentkezz a felvételi tesztre és egy 15 perces Zoom beszélgetésre. Részletfizetési lehetőség.

 • Statikus weboldal készítés

  2200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Én a weboldalam fejlesztésében kértem a segítségét. Nagyon profi módon segített, mindent precízen, pontosan megoldott. Ha tanácstalan voltam vagy az ő szépérzékére kellett hagyatkoznom, akkor sem csalódtam. Bátran ajánlom mindenkinek, mert én se tudtam olyan feladatot adni neki amit nem tudna megoldani! 🙂

Szilvia
2 éve

Minőségi grafikai tervezés gyorsan. Kérjen ingyenes árajánlatot vagy személyes találkozót. Legyen szó kis grafikai munkáról vagy nagyobb projektről, keress minket...

 • Statikus weboldal készítés

  1500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Angol nyelvű weboldal szöveg írására kértem fel Denise-t, aki csillagos 5-ösre készítette el azt. Mind angol nyelvi, mind marketing szempontból tökéletes. Nagyon köszönöm!

Márta
3 éve

Keressen A Seekweben. Ingyenes találatok Önnek a nap 24 órájában, a hét minden napján! Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat. Több forrás egyesítve. Az összes válasz. Gyors és megbízható.

 • Statikus weboldal készítés

  1500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Válasz a tulajdonostólegy éve

Andi
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat statikus weboldal készítésre?

Rendelj statikus weboldal készítést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Statikus weboldal készítés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Statikus weboldal készítés: mennyi az ára?

Szabadúszoknál a statikus weboldal készítés átlagos díja 1000-2000;Ft/óra. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberekszámításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok webfejlesztőket?

Jelenleg 138 szabadúszó várja azt, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a statikus weboldal készítés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek megbízható értékeléseket?

A statikus weboldal készítés szolgáltatáshoz 179 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Webfejlesztők - hogyan döntsünk köztük?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és ellenőrizd a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságokat figyelembe véve egy szakember megfelel-e a feladat elvégzésére. A részleteket közvetlenül a szabadúszókkal is megbeszélheted miután megosztottad a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy jó specialistát?

Leginkábbaz elérhetőség az, ami kiemeli a jó szabadúszó webfejlesztőket. Ezzel kapcsolatos valós értékeléseket a szakemberek profilján kereshetsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért érdemes szabadúszót választani a feladat megoldására?

Sokszor költséghatékonyabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladattal.

Olvas