Friss online utazási iroda állás, megbízás

Felhasználói véleményírásra keresek jelentkezőket

Felhasználó véleményt kellene írni egy appról, természetesen saját, valós, pozitív és kifejtett véleményt. Ha kész véleményt írni, jelentkezzen.

Google kampány beállítás

Weboldalakat készítek, néha van pár kérdésem amit esti alapon, óradíjba kérdeznék, mondjuk képernyőmegosztással pl: az optimalizálási pontszám 0% pedig a konverzió követésnél úgy mutatja mintha minden rendben lenne... Erre szeretnék egy órabért kérdezni. Valamint ha vannak csomagjaid amit tudok ajánlani az ügyfeleimnek az is érdekel. Köszönöm

Termékfeltöltés (Woocommerce) több áruház számára

4 db Woocommerce áruházhoz keresek rendszeres termékfeltöltésre számlakepes vállalkozót. Excel tábla adott az adatokkal , minimális módosítás vagy adatgyűjtés szükséges hozzá.

Online marketing, keresőoptimalizálás, Facebook, Instagram

Budapest, 1146 Magyarország

gitártanítás

Véleményírás Play Áruházban

Írj egy pozitív, saját véleményt a Play Áruházban. Részletekért jelentkezze itt szöveggel.

Hideghívó asszisztenst keresek maximum 2 órás munkára, hosszútávon akár 6 órás bérért!

Megadott címanyag feldolgozására, időpontegyeztetésre keresek részmunkaidőben ambíciózus, precíz, megbízható és hosszú távon elkötelezett kollégát. A bér fix + jutalék alapon áll össze, 3 havonta bértárgyalás esetleges emelésről, amennyiben 1 évet eltölt nálam a kolléga, kiemelkedő premizálás. Mindent egybevetve akár 6 órás bér is megkereshető egy olyan munkával, ami megfelelő összeszedettséggel, jó kommunikációs készséggel és a feladathoz szükséges adottságokkal maximum két óra alatt elvégezhető. Elvárások: - korlátlan előfizetés - megfelelő hozzáállás esetén az első időszakban ebben tudok segíteni - kiváló kommunikációs készség telefonon keresztül - összeszedettség, pontos adminisztráció Előnyt élvez: - aki hasonló munkakörben szerzett tapasztalatot - aki Budapesten ismerősen mozog Jelentkezni üzenetben, vagy a *******0322@*****.*** e-mail címen lehet.

adóbevallás

Főállásba bejelentve vagyok + átalányadós vállalkozó és az adóbevallás során az átalanyádós részt nem fogadta el a NAV. Ennek a résznek a kitöltésében kérnék segítséget.

Internetes kutatás, adatgyűjtés

Budapest, 1103 Magyarország

Ha a pendriveomat bedugom a gépbe akkor csak rövid ideig érzékeli, utána kiírja, hogy nem található, Ha meg érzékeli az összes kép hibás rajta. Szeretném a képeket megmenteni.

Online marketing

Sziasztok Marketingest keresek. Kozmetikai szolgáltatást hírdetnék Szegeden.Olyan embert aki ebben jártas illetve facebook és insta, TikTok kezelése. Poszt heti 2

Online marketing, keresőoptimalizálás, Facebook, Instagram

Budapest, 1195 Magyarország

Homlokzati hőszigetelés munkák

Virtuális asszisztenst keresek

Üdvözlöm! Építőipari kft be készletnyilvantartás!

Facebook hirdetés feladása /nem akarja elinditani a hirdetest (ingatlan eladásról)

Budapest, Benczúr u. 2, 1062 Magyarország

Facebook hirdetés feladása /nem akarja elinditani a hirdetest (ingatlan eladásról) valamily3n rendszer hibát ir ki amin dolgozik . Kérlek irj ha jártas vagy hirdetés feladasban.

SEO szakembert keresek

Google ads hirdetés épitőipari cégemmel, megrendelőket meg találni.

Online marketing, keresőoptimalizálás, Facebook, Instagram

Budapest, 1152 Magyarország

Kezdő szépségipari vállalkozásomat hirdetném, műszempillázás. 2 héttel a szalonba kerülésem előtt szeretném elkezdeni.

Virtuális asszisztens német nyelven

Telefonhívás lebonyolítása német nyelven

További megbízások munkakeresőknek Budapesten

Weboldal fejlesztés

Weboldal fejlesztés

Marketplace hirdetésfeladás

Budapest, Andor u. 41, 1119 Magyarország

Facebook marketplacera feltölteni üzletünk árukészletét. Háztartási gépeket. Amennyiben valaki érdeklődik a termék iránt, csak be kell másolni neki egy sablonszöveget, ami minden információt tartalmaz az üzlettel és a termékekkel kapcsolatban. Minden érdeklődő után fizetünk. Mindössze, annyit kell tenni, hogy elküldöd nekünk a képernyőfotót az érdeklődők számáról minden héten. Banki átutalással rendezzük az összeget. További részletért vegyük fel egymással a kapcsolatot.

Facebook hirdetés

Sminktetoválóként szeretném hírdetni a szolgáltatásaim. Olyat keresek aki ért a TikTokhoz, social media hirdetésekhez, Google ad-hoz.

újságírás

Politikai téma.

Szövegírás

Közösségi média tartalmakhoz

Online marketing, keresőoptimalizálás, Facebook, Instagram

Érd, 2030 Magyarország

Egy rendezvényszervező applikációt szeretnék reklámozni

Portfólió készítés

Logisztikai technikus szakmai portfolió elkészítéséhez keresek szakembert. Fontos ,hogy 1 nap van rá hogy elkészüljön.

PPT készítés

Németországot és Hollandiát kell összehasonlítani egy ppt-ben megadott szempontok alapján. Google diák formátumban kell elkészíteni.

google/facebook business profil értékelése

Google/facebook céges profil véleményezése volna a feladatkör, pár perces művelet, a díjazás mellett ha volna rá igény ingyen visszaértékelek. :)

Virtuális asszisztencia

Van egy kb 100 slide-ból álló canva oktatási anyagom. Egy része arculati elemekkel már rendelkezik, a többsége nyers szöveg. > Ezt kellene arculatnak megfelelően rendezni, dizájnolni, néhány képpel, illusztrációval ellátni, animálni. > Illetve szeretnék bele a tartalomhoz igazodó kb 20 db figyelemfelkeltő, akár humoros GIF-et insertálni. Ha canva preziben jártas vagy, szívesen ötletelsz újat és ezt a kreativitásodat a slide-okon megjeleníted, írj nekem! Ha képzési/oktatási anyagok szerkesztésében otthonosan mozogsz, az külön előnyt jelent :) Határidő: 03.24 adnám át és 04.02-ig szeretnék végeredményt kapni. Ez alatt 3 körös véleményezéssel, ha szükséges online egyeztetéssel dolgozhatunk együtt.

Egészségügyi Adminisztratív Tevékenység

Online Felületi Rendszerben Történő Adminisztráció E - mail - Válaszadás Online Szamlázási Rendszer Dokumentáció Vezetése Tartalom Készítés

Virtuális asszisztens / irodai távmunka / gépjármű ügyintézés

Irodai adminisztrációs háttérfeladatok elvégzéséhez keresek hosszú távra megbízható munkatársat aki ellátja a céges támogató feladatokat alábbiak szerint: - Gépjárművek nyilvántartása folyamatos nyomon követése km futások ellenőrzése - KGFB biztosítások / casco biztosítások nyilvántartása bonus /malus fokozatok átvezetése stb. - Minden a gépjárművek nyilvántartásával kapcsolatos feladat felügyelete ( autópálya matrica, bírságok stb ) Amennyiben az együttműködésünk sikeres akkor következő lépcsőben az alábbi feladatokat szeretnénk kiszervezni: -Bérleti szerződések megkötése, szerződések felülvizsgálata aktualizálása, számlázás, -beérkező érdeklődésekre árajánlat készítése - Autók foglaltságának vezetése - Ügyfelek nyilvántartása - Ügyfeleknek hírlevelek készítése - Weboldal frissítése aktualizálása - Google oldal folyamatos aktualizálása - Webes hirdetések naprakészen tartása - Raktárkészlet és nyilvántartások vezetése Röviden rólunk: Gépjárművek bérbeadásával és szervizelésével foglalkozó kisvállalkozás vagyunk közel 10 éve működünk. Gépjárművek száma 30-35 db. Budapest mellet tevékenykedünk. Elvárások: - Megbízhatóság ! Ez a legfontosabb kritérium -Legyél kreatív és rendelkezz jó probléma megoldó képességekkel -Alakíts ki egy rendszert vagy használd a miénket úgy hogy tudj önállóan dolgozni - Online( zoom, skype vagy telefonon )el tudjuk érni egymást amennyiben szükséges -Érts valamennyire az autókhoz -Előny ha Bp környékén élsz az esetleges személyes találkozások miatt de ez nem feltétel. Minden segítséget megadunk ahhoz hogy az együttműködésünk sikeres legyen és mindketten profitáljunk a közös munkából. Amennyiben úgy érzed, hogy téged keresünk akkor keress bennünket. Minden további információt elmondok személyesen vagy telefonban. Köszönöm hogy megtiszteltél és elolvastad ezt a hirdetést.

App értékelése Play Áruházban

Egy appot kellene értékelni a Play Áruházban. Részletekért írj.

Hello normális hirdetés kezelőt keresek

Hello normális hirdetés kezelőt keresek

Szöveg helyesírási korrektúrája

Kb 17-18 ezer karakteres szöveget kellene átnézni, helyesírási hibákat kijavítani, ha szükséges, ismétlődő részeket törölni. A lényeg, hogy a szöveg könnyen olvasható legyen és helyesírásilag helytálló. Van utasítási, iránymutató brief.

Online marketing

DJ Instagram profil kezelése. Tartalmak feltöltése.

Szövegkorrektúrára keresek valakit

Egy cca 7300 karakteres (szóköz nélkül) szöveget kell alaposan, helyesírásilag átnézni, kijavítani, ha szükséges, akkor valamit átfogalmazni.

App értékelése a Play Áruházban

Egy alkalmazást kellene értékelni a Play Áruházban. Részletekért küldje egy ajánlatot.

Szövegszerkesztés

Egy meglévő cikk szerkesztésre, grammatikai hibák, illetve fogalmazás javításra keresek precíz és tapasztalt szövegírót.

Telefonos értékesítés

Telefonon történő szolgáltatás értékesítésre keresünk tapasztalt szakembert.

SEO szövegírásra árajánlatot kérek

Szia! Kb 300 szavas weblap szöveget szeretnék kérni Autófóliázás témában.

Sajtóközlemény megírása egy könyvről

Közéleti témáról szóló könyv sajtóközleményének a megírása a könyv tartalmi részének felhasználásával. Sajtóközlemény két részből kell álljon: - egy rövid hírszerű közlemény, ami az MTI oldalán is megjelenhet - egy hosszabb leíró jellegű anyag, amiből a különböző média orgánumok tudnak szemezgetni. A megíráshoz olyan jelentkezzen, aki rendelkezik újságírói tapasztalattal/referenciával.

Sajtóközlemény készítése egy könyvről

Közéleti témáról szóló könyv sajtóközleményének a megírása a könyv tartalmi részének felhasználásával. Sajtóközlemény két részből kell álljon: - egy rövid hírszerű közlemény, ami az MTI oldalán is megjelenhet - egy hosszabb leíró jellegű anyag, amiből a különböző média orgánumok tudnak szemezgetni. A megíráshoz olyan jelentkezzen, aki rendelkezik újságírói tapasztalattal/referenciával.

Kedvező repjegy vásárlásra

Bukarestbe szeretnénk repülni Két felnőtt és ehhez keresünk kedvező áron repülőjegyet

Virtuális asszisztenst keresek

Szeretnék egy virtuális asszisztens adminisztratív feladatokra illetve szorosan médiatartalmak kezelésére

Adatbázis aktualzálás xls file alapján, kvázi hideghívásokkal

Titokatrtási nyilatkozat aláírása után xls táblázatot adunk régi partnereinkkel , feladat a meglévő adatok ( név, e-mail,telefon, cím, státusz ) pontosítása, illetve annak tisztázása , hogy az illető érdekelt -e további együttműködésben . Az így aktualizált adatbázis sorai után tudunk egységárban elszámolni.

Google/facebook business profil értékelése

Google/facebook business profil értékelése, néhány szóban. Pár perces feladatkör

Portfólió készítés

Takarító cég portfólió készítés SOSben!

Kampány manager

Védelmi, biztonsági szektorban működő cégünk indít non-profit projektet, ennek támogatásához keresünk kampány managert. Elsődleges feladata fundraiser kampány(ok) kivitelezése, partnerekkel való kapcsolattartás illetve a projekt kivitelezése során az szociális médiafelületek menedzsmentje. A projekt nemzetközi vonatkozásai miatt az angol nyelv felsőfokú, tárgyalóképes ismerete feltétel, francia nyelv ismerete előny.

Virtuális asszisztenst keresek

Webshop árak frissítése (kb 200 termék), valamint termékmenedzselés.

Kép ujraszerkesztés, darab áron

Üdv! Képek, ábrák szerkesztésére lenne szükségem. Megadnék 2-3 forrást (kész képeket), amiből egy saját verziót kellene gyártani. Példának csatoltam 1 fotót, valami ilyesmi, de van, ami bonyolultabb, van, ami könnyebb . Saját ábrát szeretnék egy munkához. Az irányár darab ár lenne.

TikTok hirdetés

Szeretnék a shopify webshopomhoz egy profi tiktok hirdetést amivel nagyobb forgalmat tudok generálni.

Marketing stratégia kialakítása, vízszerelési lead-ek generálása

Egy tapasztalt, jó marketingest keresek, aki önállóan képes kiépíteni egy olyan marketing tervet, melynek folyamán több vízszerelési megkereséseket szerez a cégnek.

Helyesírás

Weboldal szövegének nyelvtani helyességének ellenörzésére, újrafogalmazás, nyelvtani hibák kijavítása, tegeződések magázósítása. Be kell jelentkezned a Wordpress weboldalra és kijavítani a hibákat, hogy nyelvtanilag helyes, "kerek magyar mondatok" legyenek. Árajánlatot szeretnék kérni karakterszám szerint vagy óradíjba.

alibaba.com-ról szeretnék rendelni nagy tételben és tanácsot kérni

alibaba.com-ról szeretnék rendelni nagy tételben árut cégről cégre, és olyan személlyel szeretnék beszélni aki ebben már gyakorlott és volna felé pár kérdésem. A díjazás legyen megbeszélés tárgya. Köszönöm!

Business profil kértékelése

Szia! Egy cég facebook illetve google business profiljához keresek valakit aki értékelné a megjelölt díjazásért. Cserébe ha van saját céges profilod, ingyen vissza értékelek oda és qjobra egyaránt. Köszönöm!

Egy portré fotóról volna szükség leretusálni egy kézfejet sos-be egy órán belül

Egy portré fotóról volna szükség leretusálni egy kézfejet ami a hajban van. Köszönöm!

irodai munkatárs keresése

iratok kezelése, rendszerezése, szövegszerkesztés, kapcsolattartás, koordináció, programszervezés, adatbázisok feltöltése, kezelése, levelezés folyamatos munkavégzéssel, napi kb. 4 órában. Angol nyelv tudása feltétel.

facebook/google business profil értékelése néhány szóban, pár perces megbízás. Természetesen én is visszaértékellek!

facebook/google business profil értékelése néhány szóban, pár perces megbízás. Természetesen én is visszaértékellek!

facebook/google business profil értékelése

facebook/google business profil értékelése néhány szóban, pár perces megbízás.

Regisztrálj és értesülj azonnal az új állásokról elsőként

Kapj 43.000 – 57.000 Ft-ot a Qjob-on a feladat elvégzéséért

Hogyan működik?
  • Ingyenesen létrehozol egy fiókot vállalkozásod adataival
  • Azonnal értesítést kapsz, amint elérhetővé válik egy megfelelő munka
  • Ajánlatot küldesz a megrendelővel való kapcsolatfelvételhez

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér online utazási iroda állás esetén Budapesten?
Mennyi a munkadíj: online utazási iroda állás? A legtöbb szakember online utazási iroda állás esetén Budapesten feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3400-5300 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 20000-43000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 20%-kal nőttek.
Ki hirdet ilyen feladatot: online utazási iroda állás?
Hogyan kapom meg a munkadíjat?
A regisztráció után azonnal találkozhatok az ügyfelekkel?
Hogyan versenyezhet egy kezdő szakember egy tapasztalttal?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06