Sürgős szövegíró állás, megbízás

Online marketing, keresőoptimalizálás, Facebook, Instagram

Budapest, 1097 Magyarország

kezdő cég hírdetése

Online marketing, keresőoptimalizálás, Facebook, Instagram

Budapest, 1131 Magyarország

motivációs kártyákról készült fotók˛ Instagramm bejegyzések eljuttatása a magyar célközönségnek.

Webshopmanageri munkak

Folyamaton unasban levo webshopmanageri feladatok elallatasa, exceles termekfeltotlrsek, hirlevelek beallitasa, erp rendszerbe adatfeltoltes, social media platformok karbantartasa. Figyelem itt nem tartalom keszitesrol van szo csak a beallitasokrol!

Szunyoghalok

Szeretnek szunyoghalot rendelni a lakasomba. Olyat szeretnek, ami nyithato es zarhato. ( nem fix ). Ajtok: 140 cm * 230 cm ( 2 vagy 4 db, az artol fuggoen ) Ablakok : 90 cm * 140cm ( 3 vagy 8 db az artol fuggoen ) Kuldok mellekletkent kepeket az ajtokrol es ablakokrol.

Internetes kutatás

Meglévő internet szolgáltatók marketing kompetenciáját kell felmérni. Kiinduló anyagokat adok.

Cikkírás

Szeretnék valakit találni, aki a feleségem által kitalált kis figurára kitalálna egy történetet vagy több rövid szösszenetet. Egy kis cuki lánykáról van szó, aki mindig változtatja a külsejét, aki bohóhás és akit szeretnék befuttatni valamilyen módon. Én látok benne fantáziát, de ebben egyedül vagyok eddig sajnos. Nem tudom, hogy foglalkozik-e valakiilyennel. Köszönöm Üdvözlettel Czvitkovits Attila

Szövegírás, szövegszerkesztés

Budapest, 1118 Magyarország

Az AP4 weboldalunk jelenlegi teljesítményének optimalizálására keresünk szakértelmet és támogatást. Célunk, hogy a Google Ads kampányaink sikerét növeljük, miközben a honlapunk tartalma és a landing page mutatói javulnak. Ez azért fontos, mert a weboldal jelenlegi Google Ads kampányai jó eredményeket mutatnak, azonban a landing page mutatói és a honlap tartalma átlag alattiak. (www.ap4.hu) Szeretnénk elérni az alábbi célokat: Célunk érthető és átlátható szövegek létrehozása, melyek megfelelően célozzák meg a kulcsszavakat és kommunikálják a szolgáltatásaink szakértelmét. Emellett olyan rövid, de hatékony szövegeket kérünk, amelyek növelik az érdeklődést és ösztönözik a leadeket. Fontos számunkra, hogy ezek a szövegek SEO-barátak legyenek, miközben informatívak és meggyőzőek maradnak.

SEO szakembert keresek

Autószerviz tevékenység

Egyszeri megbízás álláskeresőknek Budapesten

Szövegírás

Közösségi média tartalmakhoz

Online marketing, keresőoptimalizálás, Facebook, Instagram

Érd, 2030 Magyarország

Egy rendezvényszervező applikációt szeretnék reklámozni

Portfólió készítés

Logisztikai technikus szakmai portfolió elkészítéséhez keresek szakembert. Fontos ,hogy 1 nap van rá hogy elkészüljön.

PPT készítés

Németországot és Hollandiát kell összehasonlítani egy ppt-ben megadott szempontok alapján. Google diák formátumban kell elkészíteni.

google/facebook business profil értékelése

Google/facebook céges profil véleményezése volna a feladatkör, pár perces művelet, a díjazás mellett ha volna rá igény ingyen visszaértékelek. :)

Virtuális asszisztencia

Van egy kb 100 slide-ból álló canva oktatási anyagom. Egy része arculati elemekkel már rendelkezik, a többsége nyers szöveg. > Ezt kellene arculatnak megfelelően rendezni, dizájnolni, néhány képpel, illusztrációval ellátni, animálni. > Illetve szeretnék bele a tartalomhoz igazodó kb 20 db figyelemfelkeltő, akár humoros GIF-et insertálni. Ha canva preziben jártas vagy, szívesen ötletelsz újat és ezt a kreativitásodat a slide-okon megjeleníted, írj nekem! Ha képzési/oktatási anyagok szerkesztésében otthonosan mozogsz, az külön előnyt jelent :) Határidő: 03.24 adnám át és 04.02-ig szeretnék végeredményt kapni. Ez alatt 3 körös véleményezéssel, ha szükséges online egyeztetéssel dolgozhatunk együtt.

Egészségügyi Adminisztratív Tevékenység

Online Felületi Rendszerben Történő Adminisztráció E - mail - Válaszadás Online Szamlázási Rendszer Dokumentáció Vezetése Tartalom Készítés

App értékelése Play Áruházban

Egy appot kellene értékelni a Play Áruházban. Részletekért írj.

Hello normális hirdetés kezelőt keresek

Hello normális hirdetés kezelőt keresek

Szöveg helyesírási korrektúrája

Kb 17-18 ezer karakteres szöveget kellene átnézni, helyesírási hibákat kijavítani, ha szükséges, ismétlődő részeket törölni. A lényeg, hogy a szöveg könnyen olvasható legyen és helyesírásilag helytálló. Van utasítási, iránymutató brief.

Online marketing

DJ Instagram profil kezelése. Tartalmak feltöltése.

Szövegkorrektúrára keresek valakit

Egy cca 7300 karakteres (szóköz nélkül) szöveget kell alaposan, helyesírásilag átnézni, kijavítani, ha szükséges, akkor valamit átfogalmazni.

App értékelése a Play Áruházban

Egy alkalmazást kellene értékelni a Play Áruházban. Részletekért küldje egy ajánlatot.

Szövegszerkesztés

Egy meglévő cikk szerkesztésre, grammatikai hibák, illetve fogalmazás javításra keresek precíz és tapasztalt szövegírót.

Telefonos értékesítés

Telefonon történő szolgáltatás értékesítésre keresünk tapasztalt szakembert.

SEO szövegírásra árajánlatot kérek

Szia! Kb 300 szavas weblap szöveget szeretnék kérni Autófóliázás témában.

Sajtóközlemény megírása egy könyvről

Közéleti témáról szóló könyv sajtóközleményének a megírása a könyv tartalmi részének felhasználásával. Sajtóközlemény két részből kell álljon: - egy rövid hírszerű közlemény, ami az MTI oldalán is megjelenhet - egy hosszabb leíró jellegű anyag, amiből a különböző média orgánumok tudnak szemezgetni. A megíráshoz olyan jelentkezzen, aki rendelkezik újságírói tapasztalattal/referenciával.

Sajtóközlemény készítése egy könyvről

Közéleti témáról szóló könyv sajtóközleményének a megírása a könyv tartalmi részének felhasználásával. Sajtóközlemény két részből kell álljon: - egy rövid hírszerű közlemény, ami az MTI oldalán is megjelenhet - egy hosszabb leíró jellegű anyag, amiből a különböző média orgánumok tudnak szemezgetni. A megíráshoz olyan jelentkezzen, aki rendelkezik újságírói tapasztalattal/referenciával.

Kedvező repjegy vásárlásra

Bukarestbe szeretnénk repülni Két felnőtt és ehhez keresünk kedvező áron repülőjegyet

Virtuális asszisztenst keresek

Szeretnék egy virtuális asszisztens adminisztratív feladatokra illetve szorosan médiatartalmak kezelésére

Adatbázis aktualzálás xls file alapján, kvázi hideghívásokkal

Titokatrtási nyilatkozat aláírása után xls táblázatot adunk régi partnereinkkel , feladat a meglévő adatok ( név, e-mail,telefon, cím, státusz ) pontosítása, illetve annak tisztázása , hogy az illető érdekelt -e további együttműködésben . Az így aktualizált adatbázis sorai után tudunk egységárban elszámolni.

Google/facebook business profil értékelése

Google/facebook business profil értékelése, néhány szóban. Pár perces feladatkör

Portfólió készítés

Takarító cég portfólió készítés SOSben!

Kampány manager

Védelmi, biztonsági szektorban működő cégünk indít non-profit projektet, ennek támogatásához keresünk kampány managert. Elsődleges feladata fundraiser kampány(ok) kivitelezése, partnerekkel való kapcsolattartás illetve a projekt kivitelezése során az szociális médiafelületek menedzsmentje. A projekt nemzetközi vonatkozásai miatt az angol nyelv felsőfokú, tárgyalóképes ismerete feltétel, francia nyelv ismerete előny.

Virtuális asszisztenst keresek

Webshop árak frissítése (kb 200 termék), valamint termékmenedzselés.

TikTok hirdetés

Szeretnék a shopify webshopomhoz egy profi tiktok hirdetést amivel nagyobb forgalmat tudok generálni.

Marketing stratégia kialakítása, vízszerelési lead-ek generálása

Egy tapasztalt, jó marketingest keresek, aki önállóan képes kiépíteni egy olyan marketing tervet, melynek folyamán több vízszerelési megkereséseket szerez a cégnek.

Helyesírás

Weboldal szövegének nyelvtani helyességének ellenörzésére, újrafogalmazás, nyelvtani hibák kijavítása, tegeződések magázósítása. Be kell jelentkezned a Wordpress weboldalra és kijavítani a hibákat, hogy nyelvtanilag helyes, "kerek magyar mondatok" legyenek. Árajánlatot szeretnék kérni karakterszám szerint vagy óradíjba.

alibaba.com-ról szeretnék rendelni nagy tételben és tanácsot kérni

alibaba.com-ról szeretnék rendelni nagy tételben árut cégről cégre, és olyan személlyel szeretnék beszélni aki ebben már gyakorlott és volna felé pár kérdésem. A díjazás legyen megbeszélés tárgya. Köszönöm!

Business profil kértékelése

Szia! Egy cég facebook illetve google business profiljához keresek valakit aki értékelné a megjelölt díjazásért. Cserébe ha van saját céges profilod, ingyen vissza értékelek oda és qjobra egyaránt. Köszönöm!

Egy portré fotóról volna szükség leretusálni egy kézfejet sos-be egy órán belül

Egy portré fotóról volna szükség leretusálni egy kézfejet ami a hajban van. Köszönöm!

irodai munkatárs keresése

iratok kezelése, rendszerezése, szövegszerkesztés, kapcsolattartás, koordináció, programszervezés, adatbázisok feltöltése, kezelése, levelezés folyamatos munkavégzéssel, napi kb. 4 órában. Angol nyelv tudása feltétel.

facebook/google business profil értékelése néhány szóban, pár perces megbízás. Természetesen én is visszaértékellek!

facebook/google business profil értékelése néhány szóban, pár perces megbízás. Természetesen én is visszaértékellek!

facebook/google business profil értékelése

facebook/google business profil értékelése néhány szóban, pár perces megbízás.

Fb/google vallalkozasi profil ertekelese

Fb/vallalkozasi profil ertekelese nehany szoban. Par perces fealadat.

S.media vállalkozási profil értékelése

fb/google profil értékelése néhány szóban

Fotószerkesztés és -feldolgozás

Képeket szerkesztek.Nyugottan küldjetek képet.Mután megkapom a képet rá 1 nap vagy pár óra múlva küldöm a képet.HÁTTÉR CSERÉT NEM VÁLALOK mivel ahoy nem értek.

Hatékony reklám készítés, termékeladáshoz.

Pólók tervezésével foglalkozom, ezekhez keresek hatékony reklám megoldásokat.

Digitális termék teszt vásárlása és őszinte termék vélemény írása

Teszt vásárlás online shopból és a termekről őszinte vélemény írása. Előre is köszönöm!

Facebook oldal hatásos kezelése

Az oldalunkon sok a feliratkozó, de alig van interakció (lájk, komment). Ezt szeretnénk megváltoztatni és egy ebben tapasztalt FB szakértőt keresek. Referenciákkal együtt kérem a jelentkezést.

Dolgozz amikor akarsz, csináld amit szeretsz

Ez ingyenes, és kevesebb mint egy perc alatt regisztrálhatsz

Hogyan kapok megbízást?
  • Fedezd fel a közeli feladatokat, amelyek megfelelnek készségeidnek és érdeklődésednek
  • Ha megtaláltad a megfelelő feladatot, tégy ajánlatot és határozd meg az árat
  • Végezd el a feladatot, és keress pénzt

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér szövegíró állás esetén Budapesten?
Mennyi a munkadíj: szövegíró állás? A legtöbb szakember szövegíró állás esetén Budapesten feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3500-6000 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 20000-44000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 11%-kal nőttek.
Ez a Qjob megbízása: szövegíró állás?
Milyen fajta feladatok elérhetőek?
Hogy választanak ki engem egy feladat elvégzésére?
Mi a garancia arra, hogy ez nem átverés?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06