Házi- és ház körüli munka Budapest környékén

Szakembert találni még sosem volt ilyen egyszerű! Írd le, hogy mire van szükséged, majd ezt követően szakembereink rövid határidőn belül felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Házi- és ház körüli munka Budapest környékén

Szakembert találni még sosem volt ilyen egyszerű! Írd le, hogy mire van szükséged, majd ezt követően szakembereink rövid határidőn belül felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szakembert

Tegyél közzé egy feladatot!

Tervezz meg egy feladatot bármikor, amikor kényelmes, akár már most is!

Hasonlítsd össze az ajánlatokat!

Gyors kommunikáció, megbízható visszajelzések és biztonságos fizetés - mindez egy portálon!

Válaszd ki a szakembert

Válaszd ki a számodra megfelelő szakembert az ár, a tapasztalat és a visszajelzések alapján!

Közzététel

Mit rendelnek az emberek a Qjob-on és mennyibe kerül?

Petra
Egyedi megállapodás
Marika
Egyedi megállapodás
Tünde N.
Egyedi megállapodás
Tamas
Költségkeret30000 Ft
Kenéz Ferenc
Egyedi megállapodás
Júlia
Egyedi megállapodás
Ildikó
Egyedi megállapodás
Imréné D.
Költségkeret30000 Ft

Milyen helyzetekben érdemes takarító szolgáltatást kérni a Qjob-on?

A ház körüli munkákra sokszor nincs ideje az embernek vagy annyira speciális a feladat, hogy azt jobb inkább szakemberre bízni, ilyenkor érdemes a feladatot meghirdetni a Qjob felületén és pillanatokon belül érkeznek a jobbnál-jobb szakemberek árajánlatai, amelyek közül elég csak kiválasztani a számodra legszimpatikusabbat. Apartman-, lakás- vagy irodatakarításhoz, sütő, tető vagy akár térkő tisztításához kell a segítség, itt megtalálod! Tapasztalt csapatunk készen áll a medence-, kárpit-, matrac-, szőnyegtisztítás kihívásaira és akár a kíméletes mosást is elvégzi, bármennyire kényes anyagról legyen szó, például függönyről, szőnyegről vagy akár esküvői ruháról. Amennyiben ezek vasalására is szükség lenne, az sem akadály, nem csak ingek vagy pólók vasalásával bízhatod meg takarítással és mosással foglalkozó szakembereinket.

Egész évben elérhetők a kertészek?

Természetesen! Mint tudjuk, egész évben van tennivaló a kertben. 

  • Vissza kell metszeni a gyümölcsfákat?
  • Az új telken kertépítésre vagy kertrendezésre van szükséged? 
  • Ki kell vágni sürgősen egy veszélyes helyen lévő fát? 
  • Vagy szükség van valakire aki hetente lenyírja a füvet, esetleg megcsinálja a fűszellőztetést? 
  • Az öntözőrendszert kell téliesíteni vagy a gyomláláshoz kell valaki? 

Mindezen munkákra (és még nagyon sok egyéb feladatra) is kiválaszthatod a megfelelő tapasztalattal és értékeléssel rendelkező szakembert, aki elvégzi ezen feladatokat. Regisztrált kertészeink az év bármelyik napján várják, hogy ajánlatot tehessenek az általad meghirdetett feladat elvégzésére.

A háziállatok ápolásához is kérhetek segítséget?

A háziállatok az ember legjobb barátai, a legtöbb esetben családtagként tekintünk rájuk. Vannak helyzetek, amikor egy specialista segítségére szorulhatunk. Ilyenkor fontos, hogy gyorsan megtaláljuk a számunkra megfelelő, megbízható állatgondozót. A Qjob-on pillanatok alatt meghirdetheted a feladatot, amire szakembereink rögtön árajánlatokat adhatnak. Kutya és macska kozmetikusok, sőt, állatorvosok is vannak regisztrált felhasználóink között! Így az sem akadály, ha kutyasétáltatásról, kiképzésről, kutya- vagy akár macskafürdetésről van szó. Az éves oltások beadására is találhatsz segítséget vagy akár remek kutyaiskolák között is válogathatsz. Sok gazdi problémája, hogy kiskedvence nem szobatiszta. Erre nyújthatnak megoldást kiváló nevelőink, állatpszichológusaink valamint kiképzőink, akik ha kell, akár a háziállatok fogápolásával is segítenek. Ahogy te is, ők is, mi is a legjobbat kívánjuk a kiskedvencednek!