Gyed szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 54 adótanácsadó közül! Korrekt gyed árak: 4600-8600 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Debrecenben környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

8 adótanácsadó most online

Tímea T.

Tímea T.

Tudok segíteni.

Alexandra M.

Alexandra M.

Közeli megoldás.

Krisztián V.

Krisztián V.

Érdekel.

Mennyibe kerül a gyed Debrecenben?

4600 - 8600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Az ICSI Könyvelőiroda színvonalas könyvelést kínál megfizethető áron. Könyvelőirodánk Budapest III. kerületében található. Egyéni vállalkozók és cégek teljes körű könyvelését, bérszámfejtését is vállaljuk. A könyvelési anyagok átadása online módon is megoldható szükség szerint. Az első konzultáció ingyenes! SZOLGÁLTATÁSOK: Teljes körű könyvelés akár online anyagátadással is, teljes körű bérszámfejtés, adóhatóság előtti képviselet.

 • Gyed

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon gyorsan és precízen támogatják az egyéni vállalkozásom.

Mónika
2 éve

Megbízható, lelkiismeretes munka, kedvező árak. SZOLGÁLTATÁSOK: mérlegképes könyvelő vállalkozási szakon (regisztrált) mérlegképes könyvelő - IFRS kiegészítés TB- és bérügyi szakelőadó adótanácsadó

 • Gyed

  7100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Kedves és profi emberekből álló csapat! Már évek óta vagyok az ügyfelük, több vállalkozásom könyvelését is rájuk bíztam, és ez idő alatt számos egyedi problémával és kéréssel fordultam hozzájuk, azonban Kriszta és csapata minden alkalommal rendelkezésre álltak és azonnali segítséget nyújtottak. Egyszerű és gördülékeny a velük való együttműködés, mindig teljes nyugalommal bízom rájuk ügyeimet és mindemellett árban is teljesen korrektek.

Zsolt
2 éve

Több éves tapasztalattal rendelkező egyéni vállalkozás, óbudai székhellyel bérszámfejtést,teljes körű könyvelést, valamint pályázatok megírását vállalja. Csapatunkban mérlegképes könyvelő, adótanácsadó és társadalombiztosítási és bérügyintézői szakelőadó is megtalálható. Árajánlatért és további információért keressen bizalommal.

 • Gyed

  6900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Hihetetlenül jó szakemberek, segítőkész csapat. Nem bántam meg, hogy őket választottam. Természetesen nem is meglepő a magas színvonal, hiszen 20 éve a szakma élvonalában vannak.

Hajnalka
2 éve

Könyvelés vállalkozások, nonprofit szervezetek, társasházak részére. Támogatott hitelek ügyintézése. Banki termékek értékesítése, egészségpénztár, önkéntes nyugdíjpénztár, biztosítások teljes skálája. Gyors, korrekt ügyintézés.

 • Gyed

  7400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Alapos, pontos, segítőkész ügyintézés

László
2 éve

Közgazdász diplomával rendelkező mérlegképes könyvelő, adótanácsadó vagyok, több mint 10 éves szakmai múlttal. Saját vállalkozás építése mellett nagyobb szervezet gazdasági igazgatójaként és ügyvezetőjeként is szereztem tapasztalatot. A mai versengő világban akkor lehet valaki jó vállalkozó és csak úgy nyújthat versenyképes szolgáltatást, ha elsődleges céljának az ügyfél elégedettségét tekinti. A könyvviteli szolgáltatások nyelvére lefordítva ezért a hatályos adózási és számviteli jogszabályok betartása mellett az optimális megoldások felkutatását és az ügyfelek érthető tájékoztatását tartom a legfontosabbnak. SZOLGÁLTATÁSOK: könyvelés, bérszámfejtés, teljes körű pénzügyi- számviteli szolgáltatások, online ügyintézés, adótanácsadás

 • Gyed

  7800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Szuperek vagytok! Köszönjük az eddigi munkátokat! Üdv Pané János Enikő

Közgazdász- mérlegképes könyvelőként, személyesen Szolnokon, online országosan vállalom társaságok (rt., kft., bt. stb.), egyéni cégek és egyéni vállalkozások, könyvelését, bérszámfejtését, tanácsadást, teljes körű ügyintézést, hatóságok előtti képviseletet (mezőgazdasági területen is!). Munkám során amit lehet digitálisan dolgozok fel. Ebből adódóan ügyfeleim rájöttek, hogy ez számukra praktikus, hiszen automatikusan biztosított számukra, a vállalkozásuk gazdasági helyzetének nyomon követése, az alkalmazott weboldalakon keresztül. A további részleteket személyesen! SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, Bérszámfejtés, Tanácsadás, Képviselet hatóságoknál, Vállalkozások indítása, Cash-flow elemzések készítése, Pályázatok pénzügyi elszámolása, Végelszámolási folyamatok elvégzése

 • Gyed

  7800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Csak ajánlani tudom mindenkinek! Az első pillanattól kezdve a problémáimra kerestek MEGOLDÁSOKAT és nem a kibúvókat! Nagyon sokat segítettek, segítenek a több mint 34éves tapasztalatukkal! Köszönöm!

Csenge
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó gyed közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gardrób összeszerelés: mennyi az ára Debrecenben?

Debrecenben a gardrób összeszerelés átlagos díja 23100 - 43400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan választhatunk Debrecenben?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Debrecenben?

Jelenleg 51 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GARDRÓB ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost hívnod ha a következőre van szükséged: gardrób összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy jó bútorasztalos a gardrób összeszerelés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: bútorasztalos?

Ha a legjobb bútorasztalos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A gardrób összeszerelés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas