Tető szigetelése Szolnok területén!

Tetőszigetelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőszigetelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 38 tetőszigetelő közül! Korrekt tető szigetelése árak: 6300-11900 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szolnokon környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

6 tetőszigetelő most online

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tető szigetelése Szolnokon?

6300 - 11900 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőszigetelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőszigetelőt!

Kéménybélelés ha korszerűsíteni kívánja fűtési rendszerét, vagy lecserélné gázkészülékét. Ingyenes felmérés. 24 órán belül árajánlat. Szolgáltatások: Kéménybélelés, Kondenzációs kémény, Kandalló kiépítés.

 • Tető szigetelése

  7300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, segítőkész társaság!

Kérjen árajánlatot néhány kattintással. Most minden megrendelésre 20% kedvezményt adunk. Bádogozás, ereszcsatornák szerelése, karbantartása és tisztítása. 10 Év Garancia.

 • Tető szigetelése

  8300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Senkinek nem ajánlom vigyázat csalók!"

Kéménybélelés és kazáncsere az ország egész területén ingyenes felméréssel 24 órán belül.

 • Tető szigetelése

  8000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkész dolgozók. Gyors ügyintézés.

Minden bádogozással kapcsolatos munka: ereszcsatorna szerelés, javítás, tisztítás. Bármilyen ereszcsatornával kapcsolatos javítás, vagy új ereszcsatorna telepítés. Tetőfedés. Tetőjavítás. Bádogos munkák.

 • Tető szigetelése

  4500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Minden van

Tetőfedés, bádogozás, ácsmunkák díjmentes állapotfelméréssel. Hívjon most! Garanciával. Megbízható tetőfedő, javítás országosan, számlával, garanciával. Várom hívását. Teraszok építése. Megbízható csapat. Tetőszigetelés készítés. Bádogozás. Ácsmunkák. Tetőjavítás.

 • Tető szigetelése

  9400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, pontos kiszállítàs. Egy hiányosság : nem lehet kártyával fizetni.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőszigetelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőszigetelő tető szigetelése közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tető szigetelése: mennyi a munkadíj Szolnokon?

Szolnokon a tető szigetelése átlagos ára 5800 - 11000 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós értékeléseket?

Szolnokon a tető szigetelése szolgáltatáshoz már 36 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőszigetelőt Szolnokon?

Jelenleg 28 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TETŐ SZIGETELÉSE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőszigetelő?

Egy tetőszigetelő a következő feladattal bízható meg bátran: tető szigetelése vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi tetőszigetelő segítségét?

Egy profi tetőszigetelő a tető szigetelése mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor tetőszigetelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas