Email marketinghez szükséged van egy szabadúszóra?

Marketingest találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj marketinges szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb fejlesztőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! 204 fejlesztő közül válogathatsz. Korrekt weboldal vírusellenőrzés árak — 1 400 Ft/órától. Bérelje fel a legjobb fejlesztőt! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

36 marketinges most online

Géza E.

Géza E.

Érdekel.

Fülöp A.

Fülöp A.

Nagy tapasztalatom van

Szabolcs F.

Szabolcs F.

Mi a feladat?

Mennyibe kerül a email marketing?

1400 - 2600 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb marketingeseket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező marketingest!

Szerezzen rengeteg megrendelést Ön is a keresőből érkező ingyenes forgalomból! Sikerünket nem pénzben, ügyfélelégedettségben mérjük! 2006 óta a piacon. Gyors árajánlat.

 • Email marketing

  2500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Profizmus, odafigyelés, rugalamasság, végtelen kedvesség. Ezekkel a szavakkal tudom jellemezni a csapatot. Kiváló szakembereket ismertem meg, akikhez bármikor fordulhatok a kérdéseimmel, problémáimmal, mindig nagyon segítőkészek. Köszönöm a munkátokat! Nagy Gabriella, Átrió Kert Kft

Mónika
2 éve

Gyakorlati lépések, könnyű útmutató a biztos siker felé. 10 egyszerű lépés a jobb seo felé. Gyakorlati útmutató és egyszerű lépések a jobb helyezés érdekében, vállalkozásoknak.

 • Email marketing

  1400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Excellent work from an excellent team. They delivered what they promissed in record time and even better than expected. Highly professional and recommendable.

Ágoston
2 éve

Költséghatékony, szabadon skálázható virtuális szerver, vállalkozásodra szabva. Gyors, rugalmasan bővíthető és biztonságos VPS - szakértelemmel. Ultramodern. Gyors. Stabil. Rugalmas.

 • Email marketing

  3200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Szerintem azt kaptam a pénzemért, amit ígértek.

Zsófia
2 éve

Válaszd szolgáltatásainkat a Neked megfelelő kombinációban. Az első konzultáció ingyenes! Csak olyan költséghatékony módszereket ajánlunk, amelyek a Te területeden jól működnek. Kezdés akár 48 órán belül. Folyamatos riportálás. Több éves tapasztalat.

 • Email marketing

  2500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Oké

Enikő
2 éve

Ha Fontosak a JÓ Eredmények. Teljesítményalapú Google Hirdetéskezelés. 0 rejtett költség. Nem állunk be a sorba. Nem Nyugszunk Míg nem Teszünk Gazdaggá. Minden Hirdetésünk Gyilkos. Talicskázd Haza a Pénzt. Életed Legjobb Döntése. Nem Ismerünk Lehetetlent.

 • Email marketing

  2800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon köszönjük a fantasztikus és egyedi webáruház design-t és a sok jó tanácsot, amelyet webáruházunk indításához kaptunk. Csak ajánlani tudjuk!

Xenia
2 éve

Hatékony email marketing kampányok cégeknek. GDPR álló adatbázis építés, ügyfélszerzés. Hatékony eDM online email marketing kampányok cégeknek. GDPR kompatibilis...

 • Email marketing

  2000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Pozitív: kedvesség, képzettség, válaszadási hajlandóság, .

Petriko
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat email marketingre?

Rendelj email marketingt és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Email marketing profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Email marketing: mennyi az ára?

Szabadúszoknál megrendelve a email marketing átlagos ára 1400-2600;Ft. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok marketingeseket?

Ebben a pillanatban 237 szabadúszó várja azt, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a email marketing szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találok megbízható értékeléseket?

A email marketing szolgáltatáshoz 308 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtekinthető márvisszajelzés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Marketingesek - mi alapján válasszunk közülük?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságokat figyelembe véve egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket közvetlenül a specialistákkal is megbeszélheted miután megosztottad a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy jó specialistát?

Először is a rugalmasság az, ami kiemeli a jó szabadúszó marketingeseket. Ezzel kapcsolatos valós véleményeket a szakemberek profilján kereshetsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért jó ötlet szabadúszót választani a feladat megoldására?

Sokszor pénztárcabarátabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladattal.

Olvas