Telefonos értékesítéshez szükséged van egy szabadúszóra?

Értékesítőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj értékesítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb SEO-szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! 587 SEO-szakember közül válogathatsz. Korrekt keresőoptimalizálás árak — 2 300 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb SEO-szakembert! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

26 értékesítő most online

János R.

János R.

Mi a feladat?

Zsolt G.

Zsolt G.

Holnapra kész is lesz.

Richárd S.

Richárd S.

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a telefonos értékesítés?

1700 - 3200 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb értékesítőket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező értékesítőt!

A pontos célteljesülés mérés az alap. Munkánk során a megtérülésen van a fókusz! Elégedett ügyfeleink ajánlását weboldalunkon elolvashatja! 2006 óta a piacon.

 • Telefonos értékesítés

  2600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Remek cég! Rugalmasak és rendkívül kreatívak voltak az ötletek megvalósításában, ami udvariassággal, korrektséggel párosult. Ritka kincs. Gratulálok és köszönöm a munkátokat ! It was a nice partnership. A flexible, creative team with fair prices. A rare treasure.

Zsuzsanna
2 éve

Natív & Cross-Platform fejlesztés igényeidre szabva. Ezekre figyelj, ha fejlesztőt keresel. Rövid határidők, megfizethető költségek, nemzetközi tapasztalat. Kérj...

 • Telefonos értékesítés

  2400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Különösen tetszik ,hogy a közös munkák alatt olyan kreatív ötletekkel és szakmai tanácsokkal segít, akárcsak a saját üzletéről lenne szó. Lépést tart a legújabb trendekkel .Magas szakmai hozzáértés. A minőségi munkát kedvelőknek Ajánlom!

Klaudia
2 éve

1 db Év Webshopja Díjat nyert webshop, 4 db díjnyertes weboldal. Béreld fel a legprofibb csapatot. Részletek a weboldalon. Csúcsweboldalak. Határidő garancia. Reszponzív nézetek.

 • Telefonos értékesítés

  1300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Very capable and professional team! They've been working closely with my brand since 2015.

Géza
2 éve

Teljes körű tárhely szolgáltatás, amihez ingyenes SSL, HTTP/2, PHP 7.4 -t is biztosítunk. Szakértőink mindenben segítenek, és ügyfeleinknek is folyamatos támogatást nyújtunk! SSD tárhellyel. Felhasználóbarát. Egyszerű kezelőfelület. Többszerveres kiszolgálás. Villámgyors.

 • Telefonos értékesítés

  3400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon megbízhatóak, korrektek.

Csilla
2 éve

Stratégia tervezés, Tartalommarketing, Online hirdetések, Konkurencia elemzés, Branding. Prémium Online Marketing Szolgáltatás Vállalkozásoknak. B2B marketing. Report. Branding. Tartalommarketing. Konkurencia Elemzés. Toborzás.

 • Telefonos értékesítés

  2700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Sokat kellett várni.

Melinda
2 éve

Válaszd szolgáltatásainkat a Neked megfelelő kombinációban. Az első konzultáció ingyenes!

 • Telefonos értékesítés

  1700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Pozitív: megközelítés, válaszadási hajlandóság, érdem.

Renáta
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat telefonos értékesítésre?

Rendelj telefonos értékesítést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Telefonos értékesítés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefonos értékesítés: mennyi a munkadíj?

Szabadúszoknál megrendelve a telefonos értékesítés átlagos díja 1700-3200;Ft. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialistákszámításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek értékesítőket?

Most 176 szakember várja azt, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a telefonos értékesítés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találok megbízható véleményeket?

A telefonos értékesítés kategóriához 229 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Értékesítők - mi alapján válasszunk közülük?

Böngészd át a neked tetsző profilokat, és ellenőrizd a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e a terveidnek. A részleteket közvetlenül a szabadúszókkal is megbeszélheted miután meghirdetted a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy jó szabadúszót?

Leginkábbaz elérhetőség az, ami kiemeli a jó szabadúszó értékesítőket. Ezzel kapcsolatos valós visszajelzéseket a szakemberek profilján kereshetsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért jó ötlet szabadúszót találni a feladat elvégzésére?

Az esetek jelentős részében pénztárcabarátabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladattal.

Olvas