Sürgős spanyol nyelvű állás, feladat

Magánnyomozó

Budapest, 1114 Magyarország

Megfigyelt, jövedelmi viszonyai mennyire arányos a munkahelyén töltött idővel, megélhetés és jövedelmének arányai, 1 eltartott gyermek, véleményem szerint, sokkal nagyobb lábon él mint ami a jövedelme.

Fordítás, tolmácsolás

Budapest, 1139 Magyarország

Kölcsön szerződés spanyolra fordítása

Jogi tanácsadás

Budapest, 1028 Magyarország

1)Apai beleegyező nyilatkozat hitelesítése kiskorú részére külföldi letelepedéshez 2) Igazoló okirat készítés, mely szerint az apa nem küldi a váláskor meghatározott (teljes) tartásdíjat.

Könyvelés

Érd, 2030 Magyarország

Főállású könyvelő, bérszámfejtőt keresek!

Könyvelés

Budapest, 1064 Magyarország

Éves adóbevallás javítása (2023-ra), havi aóbevallások javítása (ehhez csak instrukció/konzultáció kellene, a javítást elkészítjük). Adószámmal rendelkező magánszemélynek.

Magánnyomozó

Budapest, 1118 Magyarország

Hazugságvizsgálat párkapcsolati kérdésekben.

Ingatlan ügyintézés

Budapest, 1131 Magyarország

Albérlet keresésben szeretnék segítséget kérni

Ügyvédi szolgáltatások

Behajtó cég követelésének vitatása: A napokban értesültem róla, hogy számlámról a végrehajtó leemelt 100ezer forintot. Előzetesen nem kaptam tájékoztatást. A végrehajtó elmondása szerint, egy behajtó cég 2010-ben keletkezett internetes számlát próbál behajtani, ezért történt a lépés. A számlát vitatom, illetve úgy gondolom ez a tartozás régen élevült. Az ügyben jogi segítséget keresek a leemelt összeg visszakövetelésére.

Magánnyomozásra árajánlatot kérek

Budapesten kedd déltől ( június 11) egy étteremben kellene egy baráti találkozót (férfi-nő) megfigyelni. A találkozó várható ideje 3-4 óra. Erre kérek ajánlatot a *********@********.** e-mail címre.

Sürgős feladat - Jogkövetési eljárás átnézése

Könyvelőt keresnék , hogy átnézze és tanácsot adjon a cégünkre érkezett jogkövetési eljárással kapcsolatban. A Feladat az iratok átnézése lenne mielőtt beadjuk , hogy minden rendben legyen. Van jelenleg is könyvelőm de jelenleg váltás előtt állok mert nem vagyok elégedett. Szeretnék biztosra menni , ezért is van szükség a másodkézből való áttekintésre is.

Jogi tanácsadás

Budapest, 1195 Magyarország

Végrendelet nyilvántartásba vétel

5 mappa iskola 300 db lap nyomtató

5 mappa iskola anyagokat kell nyomtatni

Jogi tanácsadás

Budapest, 1135 Magyarország

A lakás tulaj kért tőlem egy okiratot, ami a kiköltözésre vonatkozik.

Könyvelőt keresek, árajánlatot kérek

Brit cegnel dolgozom alkalmazottkent, azonban gyakorlatikag teljesen tavmunkaban. Most szeretnek hazakoltozni Magyarorszagra, es en is es a cegem is ragaszkodnank az allasom megtartasahoz, azonban tudjuk, hogy ez alkalmazottkent tul maceras lenne. Tanacsadast szeretnek kerni azzal kapcsolatban, hogyha egyeni vallakozo leszek Magyarorszagon, ezt meg tudnank-e valositani ugy, hogy a brit cegemnek nem keletkezik adozasi kotelezettsege magyarorszagon, es nem is weboldalon keresztul alkalmaznak, es ha igen, akkor pontosan hogyan is nezne ki szamomra a szamlazas es az adozas.

adószámos magánszemélynek könyvelés

Adószámos magánszemély könyvelése.

Nonprofit Kft alapítása beruházóval

Beruházót keresek egészségügyi cég alapitásához, felszerelések stb megvételéhez. Megtérülés kb 5-6 éven belül.

Több megbízás munkakeresőknek Budapesten

Fordítás - rövid magyar szöveg angolra

1119 szóból álló szöveg angolra fordítására lenne szükségem. A szöveg nem szakmai szöveg, a saját kézműves termékem leírása. A szöveg angol szöveget is tartalmaz, ennek ellenőrzését is kérem, ez csak pár sort tesz ki. Fontos, hogy amerikai angol fordításra van szükségem. Olyan embert keresek, aki szépen és nyelvtani hibák nélkül ír angolul, mert DeepL-fordítóval én is le tudnám fordítani, de fontos, hogy a fordítás választékos és hibátlan legyen. Word formátumban van meg, szövegszerkesztést nem kérek, csak fordítást.

Angol fordítót keresek

9 oldal, 2717 szó, nem hivatalos csak egy privát fordítás, angolról magyarra

Árajánlatot kérek angol-spanyol fordításra

Néhány angol nyelvű üzleti dokumentumot szeretnék lefordíttatni spanyol nyelvre. Összesen 22 oldal.

Önéletrajz fordítás

Teljes német nyelvre fordításra lenne szükségsem.

Megbízható magyar német szövegfordító

Szeretnék marketing célú anyagot magyarról németre fordítani kb 1064 szó

Árajánlatot kérek fordításra

a Szekeres Tibor és alatta levő részt kérem fordítani

Árajánlatot kérek fordításra

Magyarról angol nyelvre fordítás. Kb. 45000 karakter. Nem szükséges kiváló minőségben.

Magyar angol tolmácsolás - Bank

Budapest, Újbuda-központ M, 1117 Hungary

I need a Hungarian speaker to help me with interpretation in a bank for loan application. It is not required to be a professional interpreter, any Hungarian speaker fluent in English would be fine. It is expected to take less than 1 hour

Árajánlatot kérek fordításra

5 angol nyelvű szakiskolai oklevelet szeretnék lefordíttatni, nem sürgős

Fordítót keresek

Magyar-angol fordítót keresek.

Angol fordítót keresek

Körülbelül 75 oldalas régi, kézírásos magyar szöveg fordítására kérek ajánlatot. Angolra kellene fordítani. A szöveget 1939-ben írta magának, naplóként egy 14-15 éves budapesti diák. Rövidítések is vannak benne, helyenként nagyon nehezen olvasható a szöveg. A 75 oldalon oldalanként kb. 5-15 rövid mondat, gyakran csak jegyzet van. Változó. Nem tudok karakterszámot mondani, mert kézírásról van szó. Mintaoldalakat tudok csatolni. Lektorálás nem szükséges. Nem sürgős, de egy hónapon belül szeretném.

Héber fordítót keresek

Turisztikai témájú kiadvány magyarról héber nyelvre történő fordításra keresek hiteles fordítót, a szöveg terjedelme 1698 karakter.

Szerb - magyar lektorálásra keresünk kollégát

Bor témájú cikkek lektorálása és fordítása.

Szükségem lenne egy magyarul beszélő személyre, aki 1-2 órára elkísérne a bankba. Szerződést fogok kötni a bankkal.

I need a Hungarian plus English speaking person who can help us in translation from Hungarian to english while signing a contract with the bank, its maximum of 2 hours job. I can pay 5000 huf per hours.

Lengyel fordítót keresek

Turisztikai témájú kiadványok és honlap szövegek fordításról lenne szó. Első, jelen kiadvány esetében kb. 2300 karakterrel számolunk.

Román fordítót keresek

Turisztikai témájú kiadványok és honlap szövegek fordításról lenne szó. Első, jelen kiadvány esetében kb. 2300 karakterrel számolunk.

Kínai fordítót keresek

Budapest, Magyarország

Turisztikai témájú kiadványok és honlap szövegek fordításról lenne szó. A kiadvány esetében kb. 2000 karakterrel, honlap fordítás esetében kb. 5000 karakterrel számolunk első körben.

Orosz fordítót keresek

Budapest, Magyarország

Turisztikai témájú kiadványok és honlap szövegek fordításról lenne szó. A kiadvány esetében kb. 2000 karakterrel, honlap fordítás esetében kb. 5000 karakterrel számolunk első körben.

Fordítás oroszról magyarra

4.099 karakteres szöveget (szökőz nélkül) magyarra kell fordítani. Csak komolyan, felelősségteljesen, nem google translattel fordító jelentkezőket várom. Amennyiben a beküldött anyag egyezik a google translate-s fordítással, akkor a munka nem számít teljesítettnek. Köszönettel, Anastasia

Fordítás oroszról magyarra

5.000 karakteres szöveget (szökőz nélkül) magyarra kell fordítani.

Árajánlatot kérek fordításra

Munkaszerzodes angolrol magyarra forditasa 2 A4es oldal hosszu szoveg

Tolmácsolás

Magyar -angol forditas szegeden helyben

Orosz-magyar tolmácsra van szükségem

Orosz-magyar fordító kell a migrációs szolgálathoz való jelentkezéshez

Angol nyelvű mesék magyarra fordítása

Egy kedves ismerősöm írt pár gyerekmesét, amit szeretnénk lefordíttatni magyarra a gyerekeimnek. A szövegek rövidek, összesen 20 oldal.

Szerződéstervezetek magyarra fordítása

Két angol nyelvű szerződéstervezet magyarra fordítása a feladat. Fontos, hogy a magyar jogi szaknyelvnek és kereteknek megfelelő legyen. Bizonyos jogi pontok kiegészítése a hazai jogszabályoknak megfelelően szükségesek, így jogász végzettség és szakmai tapasztalat szükséges.

Perzsa-Magyar tolmácsot keresünk házasságkötéshez

Budapest, Erzsébet tér, 1051 Magyarország

Szertartás nélküli, házassági anyakönyvi kivonat aláírásához és átadásához keresünk perzsa-magyar tolmácsot 2022. április 30-án 11:30-ra Bp. V. kerület Erzsébet téri házasságkötő terembe. Időtartama kb. 15 perc, természetesen egy megkezdett óra díját kifizetjük.

Orosz-magyar tolmácsot keresek

41.000 karakteres (szóköz nélkül) orosz szöveget magyarra kell fordítani (adaptált fordítás). https://docs.google.com/spreadsheets/d/1LJoSG8qdYqhDpkrkAhxnIGnPSKdRmveCUs1_BhcFTOU/edit?usp=sharing

Árajánlatot kérek fordításra

Fordítás, hogy a szöveg érthetővé váljon és tudjak belőle egy rövidített kivonatot készíteni.

2000 karakter fordítása németre

Kb. 2000 karakteres szöveg fordítása magyarról németre. Fontos a tökéletes helyesírás. Jelentkezéskor írd meg mennyiért és mikorra tudnád vállalni!

Angol fordítót keresek

Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3, 1055 Magyarország

Egy egyoldalas magyar nyelvű bankszámla kivonat lefordítása angol nyelvre, majd a fordítás közjegyző általi hitelesítése. (kb. 850 karakter) 1 napos határidővel.

Fordítás

Budapest, Adam Clark Square, Clark Ádám tér, 1013 Magyarország

Bizonyitvány

Fordítás szaknyelven - Bankszámla kivonat

Banki szaknyelven fordítás magyarról angolra

Angol szöveg fordítása mandarinra

Kb. 24.500 szó (159.000 karakter) hosszúságú angol nyelvű, céges anyagot bemutató szöveg fordítása mandarinra. Tapasztalat és referencia fontos. Google-translate nem érdekel:)

Ukrán szöveg fordítása magyarra

Mellékel linken található szöveg fordítása magyarra. Ha minden ok, akkor folyamatos együttműködés lehetséges. https://docs.google.com/document/d/1iOaR6KoIgPcV0DF79RuXZ9vyUPufwcRNv__9pD2zEvc/edit?usp=sharing Tapasztalat előnyt jelent.

Német ügyfélkapcsolati feladat

Németül perfekt beszélő, számlaképes, megbízható jelentkezőt keresek. A feladat informatikai vállalkozás esetén telefonos kommunikáció egy osztrák megrendelővel (1 oldalas weboldal készítése esetén). A feladat az alapvető kommunikáció, az igények felmérése, dokumentálása. (Pár perces telefonhívás max. 2-3 alkalommal és esetleg egy rövid levél.) Feltétel a jó helyesírás magyarul és németül is!

Orosz szöveg fordítása magyarra - 4500 karakter: Családfa kutatás

Mellékelt linken elérhető szöveg https://docs.google.com/document/d/1me6X3iOQKfDzpUKuKBK01sLp4ps4MBrh1eyO5mz38bs/edit?usp=sharing honosítása magyarra. Fogalmak megszokott nyelvi környezetbe történő átemelése a feladat. A fordító szabadkezet kap a szöveg értelmezésében, átírásában. Részben vagy teljes egészében belenyúlhat a forrásszövegbe.

2 angol nyelvű cikk fordítása Villanyszerelés témában

Magas szintű (lehetőleg szakmai) angol nyelvtudással rendelkező személyt keresek 2 villanyszereléssel kapcsolatos angol cikk lefordítására. A 2 cikk össz hosszűsága kb. 33,000 karakter. Nagy előnyt jelent ha a jelentkező valamilyen szinten ért is a szakmához, de ez nem kötelező feltétel. Fizetés: 45,000 Ft

Orosz szöveg fordítása magyarra: weblap lokalizáció

https://docs.google.com/document/d/1Vrw4AXmNqDxqoQ_6rQCIHgon3umRK9LmNnnG5AGit-8/edit?usp=sharing linken elérhető szöveg fordítása.

Anyanyelvi angol személyt keresek honlap szövegének ellenőrzésére

A Qjob.hu angol nyelvű szövegét kell ellenőrizni és javítani. Összesen 100,000 karakter a szövegek hossza. A feladat elvégzésére anyanyelvi szintű angol tudással rendelkezőket részesítek előnyben.

Jelentkezz az állásokra

Add meg az elérhetőségeidet, hogy a munkaadók felvehessék veled a kapcsolatot

Hogyan működik ez?
  • A megrendelők létrehozzák a feladatot
  • Te kiválasztod a számodra legérdekesebbeket
  • Megbeszélitek a részleteket és a munkadíjat a megrendelővel
  • Elvégzed a feladatot és megkapod a munkadíjat

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér spanyol nyelvű állás esetén Budapesten?
Mennyi a munkadíj: spanyol nyelvű állás? A legtöbb szakember spanyol nyelvű állás esetén Budapesten feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3300-5700 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 21000-37000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 19%-kal nőttek.
Ez a Qjob megbízása: spanyol nyelvű állás?
Hogyan kapom meg a munkadíjat?
A regisztráció után azonnal találkozhatok az ügyfelekkel?
Mi a garancia arra, hogy ez nem átverés?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06