Kata szüneteltetése szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Kata Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj kata könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 50 kata könyvelő közül! Korrekt kata szüneteltetése árak: 33200-62300 Ft/hó. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Szegeden közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 kata könyvelő most online

Mirjam H.

Mirjam H.

Tudok segíteni.

Nikolett P.

Nikolett P.

Közeli megoldás.

Győző K.

Győző K.

Érdekel.

Mennyibe kerül a kata szüneteltetése Szegeden?

33200 - 62300 Ft/hó

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb kata könyvelőok Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kata könyvelőt!

Vállalkozást alapított vagy tevékenységét bővíti és szeretne tanácsot kapni, esetleg könyvelőt váltana, mert elköltözött? Irodánk 30 éve sikeresen működő, megbízható, mikrocégekre és kisvállalkozásokra szakosodott könyvelőirodaként Budapesten vállalja cégek teljes körű könyvelését, - akár visszamenőlegesen is - bér-, munkaügy-, TB-, NAV-ügyintézéssel, korrekt áron. Budapest vonzáskörzetéből is várjuk kedves leendő ügyfeleinket.

 • Kata szüneteltetése

  7800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon kedvesek és segítőkészek. Csak ajánlani tudom őket! 😊

János
2 éve

1995 óta foglalkozom vállalkozások könyvelésével, az első 11 évben alkalmazottként dolgoztam egy könyvelőirodában, majd 2006 óta a saját vállalkozásomban végzem a tevékenységemet. Mérlegképes könyvelő, adótanácsadó és közgazdász végzettséggel rendelkezem. Folyamatosan követem az adózást érintő változásokat, hogy ügyfeleimnek pontos, precíz szolgáltatást tudjak nyújtani. Könyvelői felelősség biztosítással rendelkezem.

 • Kata szüneteltetése

  7300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Adóbevallás miatt Zuglóban kerestem egy könyvelőt, hogy elkészítse számomra a személyi jövedelemadó bevallásom. Szerencsére Andrea személyében megtaláltam azt a könyvelőt, akit kerestem! Már telefonon keresztül is egyértelmű volt számomra szakmai hozzáértése. A munkát gyorsan és pontosan elvégezte. Ajánlom mindenkinek a Varga Könyvelőiroda szolgáltatásait.

Attila
2 éve

Könyvelést vállalok, anyagért házhoz megyünk.

 • Kata szüneteltetése

  7900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Kétszer vettem igénybe a szolgáltatásaikat, mindkét alkalommal maradéktalanul elégedett voltam az egész ügymenettel. Bátran ajánlom bárkinek akinek adóbevallási ügye van, korrektek, gyorsak, megbízhatóak, és segítőkészek, én is többször telefonon kerestem őket a kérdéseimmel, mindvégig segítőkészek és türelmesek voltak velem, mint ügyféllel. Mindkét alkalommal kb 1,5 hónapot vett igénybe a beadástól a kifizetésig a procedúra ami rajtuk is múlik, hiszen szinte azonnal kaptam a visszaigazolást, hogy tovabbították az ügyemet.

Árpád
2 éve

Irodánk tagjai 36 és 21 évi szakmai tapasztalattal közgazdasági diplomával rendelkeznek. Teljes körű könyvelést, bérszámfejtést, tanácsadást, hitelügyintézést és pályázatírást vállalunk, hatósági ellenőrzésen ügyfeleinket képviseljük.

 • Kata szüneteltetése

  7800 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Profound professional knowledge. Uncomplicated and fast help today to overcome the Hungarian administration jungle. Thank you.

Genovéva
2 éve

Professzionális Könyvelés Cégek, civil szervezetek, egyéni vállalkozók, társasházak könyvelése

 • Kata szüneteltetése

  7400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Én teljesen meg vagyok elégedve, időben kapok értesítést mindenről, bármiben kérhetek segítséget, így el tudtam indítani a válalkozásomat. Csak ajánlani tudom!

Jenő
2 éve

Megfizethető áron - 5 fős csapat, 18év tapasztalat 2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Ingyenes. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket írni. Nem kell hosszan keresnie. Kényelmes, egyszerű. Árajánlatok gyorsan. Időt takarít meg.

 • Kata szüneteltetése

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Bárkinek ajánlom, ha külföldi munka végett bármilyen kérdése lenne, vagy adó viszatérítéshez segítséget szeretne kérni. De aki járatlan annak is lehetősége van a maximális külföldi adó viszaigényléshez, mivel teljesen naprakészek és rugalmasak! Emelett barátságos, segítőkész, emberi hangnembe viselkednek mindvégig, az érdeklődéstől kezdve, az utalás után is partnerek! Csak így tovább! Üdvözlet László...

Teofil
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kata könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kata könyvelő kata szüneteltetése közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA kanapé kárpitozás: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden az ikea kanapé kárpitozás átlagára 47100 - 88400 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Szegeden az ikea kanapé kárpitozás szolgáltatáshoz már 69 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Szegeden?

Ebben a pillanatban 53 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést IKEA KANAPÉ KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a munkával bízható meg: ikea kanapé kárpitozás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó bútorasztalos?

A jó bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor bútorasztalost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas

Népszerű szolgáltatások Szegeden