Japán fordítás: erre van szükséged Debrecenben és környékén?

Fordítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fordító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 54 fordító közül! Korrekt japán fordítás árak: 1800-3300 Ft/karakter. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Debrecenben környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 fordító most online

Éva H.

Éva H.

Kedvezményt adok

Bianka O.

Bianka O.

Tapasztalt vagyok

Mihály M.

Mihály M.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a japán fordítás Debrecenben?

1800 - 3300 Ft/karakter

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fordítók Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fordítót!

 • Japán fordítás

  3700 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Szakértő tanácsokkal segítenek, részletesen bemutatják a terméket, csak ajánlani tudom őket!👍

Anita
2 éve

 • Japán fordítás

  3100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Rugalmasság,precíz munkavégzés!

Zsuzsa
2 éve

 • Japán fordítás

  3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nem ajanlom senkinek !!!!!!! Fel hivom oket fel vesznek hiba lapra delelott,delutan 16 korul fel hiv egy flegma valaki, es mondja huzd ki kapcsold vissza ennyi szia megoldottuk ő szerinte!!!Csak tonkre ment a tapegyseg a merevlemezbe ennyi !!!

Péter
2 éve

 • Japán fordítás

  3000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Precízen és gyorsan dolgoznak.

Boglárka
2 éve

 • Japán fordítás

  3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, profi, elérhető. Csillagos ötös!

Tünde
2 éve

 • Japán fordítás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

I have been working with Jenny for several years. Jenny did an excellent and professional proofreading of my Thesis. Currently, Jenny is proofreading my Phd word in a way that greatly improves the pros of the writing and make sure that I don't embarrass myself with spelling or grammatical mistakes. Moreover, working with Jenny is very pleasant, she is very responsive and cooperative.

Eszter
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fordító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fordító japán fordítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Műanyag bejárati ajtó kilincs javítás: mennyi a munkadíj Debrecenben?

Debrecenben a műanyag bejárati ajtó kilincs javítás átlagára 5300 - 9900 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ajtószerelők - mi alapján választhatunk Debrecenben?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok ajtószerelőt Debrecenben?

Most 52 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MŰANYAG BEJÁRATI AJTÓ KILINCS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy ajtószerelő?

Egy ajtószerelő a következő munkával kereshető meg: műanyag bejárati ajtó kilincs javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi ajtószerelő?

Egy megbízható ajtószerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha ajtószerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas