Kata vállalkozás indítása: erre van szükséged Debrecenben és környékén?

Kata Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj kata könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 55 kata könyvelő közül! Korrekt kata vállalkozás indítása árak — 27200-51000 Ft/hó. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Debrecenben környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

8 kata könyvelő most online

Melinda C.

Melinda C.

Kedvezményt adok

Rozi T.

Rozi T.

Tapasztalt vagyok

Krisztián G.

Krisztián G.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kata vállalkozás indítása Debrecenben?

27200 - 51000 Ft/hó

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb kata könyvelőok Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kata könyvelőt!

15 éve mérlegképes könyvelő vagyok, adótanácsadói ismeretekkel is rendelkezem. A munkámat precízen, igényesen, az ügyfeleimmel együttműködve végzem. Fontosnak tartom az ügyfeleim teljes körű tájékoztatását, a határidők pontos betartását. Magánszemélyek szja bevallását is elkészítem. Üdvözlettel, Juhász Melinda

 • Kata vállalkozás indítása

  7100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Szuper könyvelő iroda, hozzáértés, kedvesség, üdítő és kávé! Csak jót tudok róla mondani!

János
2 éve

Több mint 20 éves Tapasztalat Keress új könyvelőt cégedhez Ingyenes keresés 1 perc alatt

 • Kata vállalkozás indítása

  7300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Aki céget alapítana, vagy mint én, cégét felszámolná, forduljon bizalommal hozzájuk! Az én esetemben gyors és korrekt ügykezelés volt - nem számítva a hivatali bikkfavágást - és elfogadható ár (máshol a háromszorosát kérték).

Könyvelek, adótanácsadást, angol és gitároktatást vállalok

 • Kata vállalkozás indítása

  7200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Rendkívül szimpatikus ügyvezető, kellemes környezet, barátságos alkalmazottak

Eszter
2 éve

20 éve foglalkozom könyveléssel, jelenleg főállásban csak ezzel foglalkozom.

 • Kata vállalkozás indítása

  7900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Szeretettel ajánlom!

Szilvia
2 éve

Cégem 2014 óta vállalkozásban végez számviteli, könyvviteli szolgáltatást. Többek között van olyan ügyfelem is, akivel a "szokásosnál" kicsit szorosabb a kapcsolatom, ami azt jelenti, hogy heti rendszerességgel jelen vagyok az értekezleteken, én látom el a pénzügyi vezetői feladatokat, a vezetői felelősséggel egyetemben, én rendelkezem az utalásokról, együtt gondolkodunk és dolgozunk különböző projektekben. Hivatalosan külsős vagyok, de a csapatukhoz tartozónak gondolnak, fogadnak el. Közgazdászként, regisztrált mérlegképes könyvelőként (vállalkozási és államháztartási szakon), adótanácsadóként, magas színvonalon, korrekt áron vállalom az egyéni vállalkozók, és társas vállalkozások, alapítványok és egyesületek könyvelését, bérszámfejtését, teljes körű adó- és tb ügyintézéssel.

 • Kata vállalkozás indítása

  6400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Végtelenül kedves, segítőkész, profi munka. Mindenkinek csak ajánlani tudom :)

Zsanett
2 éve

Könyvelői tanulmányaim mellett 1993-1996 között a MÁV egyik biztosító egyesületének könyvelési osztályán gyakorlati tapasztalatot szereztem. Majd 1997-ben sikeres felsőfokú szakmai vizsgát tettem és mérlegképes könyvelői képesítést szereztem vállalkozási szakon. Ekkor egy XI. kerületi nívós könyvelő irodába nyertem felvételt, ahol végül 25 cég teljes körű könyvelését, ügyintézését láttam el egészen 2004-ig. Itt a feladataim közé tartozott az ügyfelekkel történő folyamatos kapcsolattartás, a könyvelési anyag átvétele, könyvelése, szakmai információk átadása, bevallások, beszámolók készítése, valamint a könyvvizsgálókkal történő közös munka elősegítése. 1997-ben indítottam el a vállalkozásom, melyben a mai napig dolgozom és végzem a különböző cégek, vállalkozások teljes körű könyvelését. A legfőbb sikert és motivációt a hosszútávú, szoros együttműködésben látom, mellyel üzleti partnereimnek a leghatékonyabban tudom segíteni a munkájukat és a vállalkozásukat. Minősített könyvelő-i besorolással rendelkezem. SZOLGÁLTATÁSOK: Havi személyes kapcsolattartás az ügyfelekkel. A könyvelési anyag átvétele történhet a cég székhelyén is. Folyamatos könyvelés, és információ rendelkezésre bocsájtása. Jogszabálykövetés. Bérszámfejtés. Hatóság előtti képviselet.

 • Kata vállalkozás indítása

  6200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt kommunikació, rugalmassag, szakértelem.

Maja
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kata könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kata könyvelő kata vállalkozás indítása közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Irodai szék kárpitozás: mennyi a munkadíj Debrecenben?

Debrecenben az irodai szék kárpitozás átlagos díja 4700 - 8900 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján választhatunk Debrecenben?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Debrecenben?

Jelenleg 50 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést IRODAI SZÉK KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost keresned akkor, ha a következőre van szükséged: irodai szék kárpitozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a bútorasztalos?

Egy megbízható bútorasztalos részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas

Népszerű szolgáltatások Debrecenben