Kata szüneteltetése szolgáltatásra van szükséged Kecskeméten és környékén?

Kata Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj kata könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 43 kata könyvelő közül! Korrekt kata szüneteltetése árak: 20100-37700 Ft/hó. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten környezetében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 kata könyvelő most online

Henrietta M.

Henrietta M.

Tudok segíteni.

Mihály L.

Mihály L.

Közeli megoldás.

József L.

József L.

Érdekel.

Mennyibe kerül a kata szüneteltetése Kecskeméten?

20100 - 37700 Ft/hó

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb kata könyvelőok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kata könyvelőt!

Könyvelés Garanciával Szeged, Kedvező Könyvelés Díjak Könyvelőiroda nagy gyakorlattal a 09. kerületben.

 • Kata szüneteltetése

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Sajnos az utca kép nem a 38 kaput jeleníti meg. A kép a 36 és 38 kapu közti területet jeleníti meg

Zsolt
2 éve
Vivien
Vivien 6044 Kecskemét Online

Könyvelés Nálunk csak annyit fizet amennyi számlája van. Tegyen próbára most! Válassza a minőséget. Megbízható, korrekt cég. Piacvezető szolgáltató. Kedvező konstrukciók.

 • Kata szüneteltetése

  6800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Több mint 10 éve intézik a könyvelésemet. Udvariasak, hozzáértően és pontosan dolgoznak. Külön tetszik, hogy jogszabályváltozások előtt körlevélben tájékoztatják az ügyfeleket, érthető kivonatolt formában.Csak ajánlani tudom bármilyen könyvelési és bérszámfejtési ügyekben.

Andrea
2 éve

25 éve dolgozom pénzügyi pályán, ezen belül 2017 óta egyéni vállalkozóként nyújtok könyvelési és kontrolling szolgáltatásokat. Mérlegképes könyvelői regisztrációval rendelkezem. Elvégeztem az Ernst and Young IFRS Business akadémiáját is. Míg 22 évig alkalmazottként multiknak dolgoztam - Magyar Hipermaket Kft., Renault Hungária, Tesco-Global Zrt. - , az utolsó 3 évben, egyéni vállalkozóként főleg kisebb és közepes cégeknek. A Budapest Consulting könyvelőiroda alvállalkozójaként könyveltem például a takarmány nagykereskedelemmel foglalkozó Beuker Hungária Kft.-t, az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó SOSA United Kft-t, az IT szolgáltatásokat nyújtó Biterra Kft. Jelenleg egy többmiliárdos éves bevételű építőipari vállalat, az Aquaprofit Zrt. főkönyvelői és kontrolleri feladatait, továbbá egy egyesület, a Közösségi Régészeti Egyesület könyvelését végzem. Vállalok teljes körű könyvelést, NAV képviseletet és kontrolling szolgáltatásokat is.

 • Kata szüneteltetése

  6000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Az Emag magyarorszagi raktara

Dorottya
2 éve
Andrea
Andrea 6000 Kecskemét Online

Professzionális Könyvelés Bízza szállodai és vendéglátóipari könyvelését profi kezekre! Szakmai tanácsadás vagy szálloda üzemeltetési megoldások is érdeklik? Keressen fel minket! Kutyabarát Szolgáltatások. Legjobb árak csak nálunk. Rekreáció és gyógyászat. Egészségmegőrzés.

 • Kata szüneteltetése

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Pontos, precíz 7 éve vagyok az ügyfele.

Barbara
2 éve
Eszter
Eszter 6044 Kecskemét Online

Professzionális Könyvelés Egy jó könyvelő fellendíti és megóvja a vállalkozást. Tekintse meg szolgáltatásainkat. Express Könyvelés – elsőrangú adóügyi szolgáltatások az ügyfelek számára.

 • Kata szüneteltetése

  6200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

A Külföldi Adó Bt 2013 óta készíti a német adóbevallásom. Mindig gyorsak, pontosak rugalmasak és kedvesek. Csak ajánlani tudom a szolgáltatásaikat! Én nyugdíjas koromig velük szeretnék dolgozni. :-)

Kitti
2 éve

Több mint 20 éves Tapasztalat Számviteli és adózási tanácsadó szakembereink segítik működési kockázatainak csökkentését! Könyvelési és számviteli tanácsadás. Legyen naprakész a számviteli...

 • Kata szüneteltetése

  6600 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kedves tündérek! Megkaptuk a családi pótlékot a Familienkasse-tól. Visszamenőleg is. Szeretnénk megköszönni a sok-sok segítséget amit kaptunk tőletek. Hálásak vagyunk!💓Nekünk ez sokat jelent! Mindenkinek titeket foglak ajánlani.Gyorsak,türelmesek, segítőkészek mindig elérhetőek vagytok ,akár elektronikusan akár telefonon. További sok sikert kívánok a jövőben is!

Klaudia
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kata könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kata könyvelő kata szüneteltetése közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA kanapé kárpitozás: mennyi az ára Kecskeméten?

Kecskeméten az ikea kanapé kárpitozás átlagára 47000 - 88100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi véleményeket?

Kecskeméten az ikea kanapé kárpitozás szolgáltatáshoz már 59 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Kecskeméten?

Jelenleg 45 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést IKEA KANAPÉ KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost keresned ha a következőre van szükséged: ikea kanapé kárpitozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha bútorasztalost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas

Népszerű szolgáltatások Kecskeméten