Bt alapítás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 339 adótanácsadó közül! Korrekt bt alapítás árak: 31500-59100 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Budapesten közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

51 adótanácsadó most online

Adrienn S.

Adrienn S.

Tudok segíteni.

András Ö.

András Ö.

Közeli megoldás.

Csilla P.

Csilla P.

Érdekel.

Mennyibe kerül a bt alapítás Budapesten?

31500 - 59100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Kedves Érdeklődők! Leányfalun személyesen, egyéb esetekbe pedig online vállalom társaságok, egyéni vállalkozók teljeskörű könyvelését, adótanácsadást. Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal, felelősségbiztosítással.

 • Bt alapítás

  7000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Soha többet!

Balázs
2 éve
Konduktancia Kft.
Konduktancia Kft. 1183 Budaörs, Budapest 18. kerület Online

Ha profi hozzáértő szakembert keres Ön jó helyen jár. Mi tudjuk , hogy egy vállalkozásnak nehéz eligazodni a jogszabályokban, sőt a változásokat sokszor képtelenség követni. Mi a szolgáltatásunkat Önre szabjuk, megoldjuk problémáit, sőt megfelelő megoldásokat keresünk vállalkozása részére! Amennyiben bármilyen kérdése van adózás és munkajog területén forduljon hozzánk bizalommal. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés Adóbevallások elkészítése NAV képviselet Adó tanácsadás Bérelszámolás Munkajogi tanácsadás Vállalkozás management Kisvállakozói IT tanácsadás

 • Bt alapítás

  6500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Cégem könyvelését végezték. Adó befizetési határidő elmulasztása miatt százezres nagyságrendű NAV bírság keletkezett. Ezután a GH Könyvelőiroda elérhetetlenné vált: emailre, telefonhívásra, postai levélre nem válaszolnak, az okozott kárt nem térítik meg. Emiatt nem javaslom rájuk bízni a könyvelést.

Melinda
2 éve
Fer-Krisz 2001. Bt.
Fer-Krisz 2001. Bt. 1043 Budapest 4. kerület Online

19 éve foglalkozunk könyveléssel. Cégünk ISO minősítéssel rendelkezik. Ingyenes cégalapítási tanácsadással állunk leendő ügyfeleink rendelkezésére. SZOLGÁLTATÁSOK: ISO minősítéssel rendelkezünk.

 • Bt alapítás

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

pontos, ügyes,megbízható,

Adriana
2 éve
Árnics Ildikó
Árnics Ildikó 1151 Budapest 15. kerület Online

A Conto Corrente Kft. sokrétű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére. Ellátjuk teljes körű számviteli, könyvelési feladatait, bérszámfejtéssel, a tevékenységhez kötődő hatóságok előtti képviselettel, tanácsadással. Kapcsolódó vállalkozások bevonásával segítünk a cégalapításban. Elsősorban kft.-k, bt.-k könyvelésével foglalkozunk, széles ügyfélkörünknek köszönhetően számos területen működő vállalkozással állunk kapcsolatban. Így a kisvállalkozások problémáit éppúgy kezelni tudjuk, mint a nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező nagy cégekét. Nagy hangsúlyt fektetünk a szakszerűségre, ezért magasan képzett munkatársakkal dolgozunk. Előnyünk a rugalmasság, és közvetlenség. Ha szükséges ügyfelünk székhelyén, telephelyén végezzük munkánkat .

 • Bt alapítás

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Károly
2 éve
Epsylon Audit Kft.
Epsylon Audit Kft. 1115 Budapest 11. kerület Online

 • Bt alapítás

  6700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Legjobb könyvelő, könyvvizsgáló, adótanácsadó iroda!

Bence
2 éve
Jó kezekben Kft.
Jó kezekben Kft. 1192 Budapest 19. kerület Online

Tisztelt Ajánlatkérő! Fontosnak tartom, hogy ügyfeleim igényeit mindig a legmagasabb színvonalon elégítsem ki, ennek érdekében folyamatosan képzem magam. Munkámat könyvelőirodában kezdtem, egyéni vállalkozóként és nagy cégeknél is szereztem tapasztalatot. A munkámmal szemben elhivatott vagyok, mindig a maximumra törekszem. Célom, hogy a könyvelésen, bérszámfejtésen, valamint a bevallások elkészítésén túl a jogszabályok betartása mellett segítsem ügyfeleimet a gazdaságos működésük kialakításában, ezáltal biztosítva a hosszú távú sikeres együttműködést. Mindezt naprakész jogszabályi ismeretekkel, folyamatos kapcsolattartással, tájékoztatással szeretném segíteni. Forduljon hozzám bizalommal!

 • Bt alapítás

  6200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon profi, gyors, szakmailag csillagos ötös. Egy komplikált céges végelszámolást intéztek, amivel 100%--osan meg voltam elégedve. A kommunikáció szintén könnyű és górdülékenyen ment. Ajánlom!

Tímea
2 éve

Könyvelés (egyéni vállalkozó, bt., kft.), bérszámfejtés, adótanácsadás. NAV előtti képviselet SZOLGÁLTATÁSOK: Nálunk mindegy, hogy egyéni vállalkozó vagy milliárdos árbevételű céget kell könyvelni, akár több bankszámlával (Ft, deviza). Rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez. Havi díjunk az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: könyvelés, bérszámfejtés, munkavállalók be-, és kiléptetése, dolgozói igazolások kiadása, éves zárások, statisztikai adatszolgáltatások (korlátozott mennyiségben) elkészítése, NAV-bevallások elküldése saját ügyfélkapuról. Végzettség: mérlegképes könyvelő (vállalkozási), adótanácsadó, okleveles adószakértő (nemzetközi-, áfa-szakirány)

 • Bt alapítás

  7900 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Alapos, lelkiismeretes munkát végző könyvelő Budapesten, aki akár vidéki ügyfelek részére is végez távkönyvelést. Mindezt kellő gyorsasággal, rugalmassággal kedves, barátságos stílusban.

Bettina
2 éve
Tamás Gyöngyi
Tamás Gyöngyi 1043 Budapest 4. kerület Online

Könyvelőiroda, Profi Könyvelő Eger városában. A GoldPen Könyvelőiroda Egerben 15 év tapasztalatával és rengeteg elégedett ügyféllel a háta mögött áll Kedves Ügyfelei rendelkezésére Könyvelés, Adótanácsadás, Bérszámfejtés, Pénzügyi Tevezés területén.Goldpen Könyvelőiroda - Könyvelés, Adótanácsadás, Bérszámfejtés Eger 3300 Eger, Fellner Jakab tömbbelső 2 Telefon: (30) 205 6608 https://konyveloirodaeger.info/

 • Bt alapítás

  7100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt tanácsadás, precíz és pontos munkavégzés, kedves ügyfélfogadás.

Brigitta
2 éve

Könyvelő vagyok, felsőfokú végzettséggel, 30 éves gyakorlattal. Vállalom egyéni vállalkozások, gazdasági társaságok teljes körű könyvelését. Eseti megbízással írásbeli adótanácsadással is foglalkozom. Feladataimat személyes találkozás nélkül is meg tudom oldani, tehát Magyarországon belül semmilyen távolság nem akadály. A szerződéskötés előtti előzetes felmérés, egyeztetés természetesen ingyenes.

 • Bt alapítás

  7200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Szalagfűrész és körfűrész lapokat is éleznek.

Melinda
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi adótanácsadó szakemberektől?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó bt alapítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fotel kárpitozás: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a fotel kárpitozás átlagos ára 56000 - 105000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható véleményeket?

Budapesten a fotel kárpitozás szolgáltatáshoz már 434 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Budapesten?

Jelenleg 334 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FOTEL KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal kereshető meg: fotel kárpitozás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó bútorasztalos?

A jó bútorasztalos részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha bútorasztalost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas